زمانبندی ثبت‌نام نیمسال تابستان سال تحصیلی 1396-1395

به اطلاع کلیه دانشجویان می‌رساند برای ثبت‌نام نیمسال تابستان سال تحصیلی 1396-1395 مراحل زیر باید انجام شود:

پرداخت مبلغ 3000000 ریال (برای ورود به سما در زمان انتخاب واحد به عنوان حداقل پرداخت شهریه)

17 الی 20تیر

ارائه تاییدیه بیمه نامه به بخش دبیرخانه و مدارک برای دانشجویان خارجی

از ساعت 9 صبح روز 20 تیر الی ساعت 24 روز

21 تیر

توجه: تعداد واحد مجاز در ترم تابستان حداکثر 6 واحد می باشد

تا اخرتیرماه

1-    جهت آشنا شدن با چگونگی پرداخت آنلاین به بخش «راهنمای سیستم» در سما مراجعه نمایید.

2-    پرداخت شهریه فقط و فقط به صورت آنلاین پذیرفته می‌شود.

24تیر

نکته: هر نوع تغییرات بعد از زمان ثبت‌نام (20 الی 21تیر ) در انتخاب واحد، موجب بارگذاری محتوا بعد از این زمان خواهد شد.

28 و 29تیر

توجه:دانشجویان نمی توانند در زمان حذف و اضافه ،ثبت نام ترم را انجام دهند،بلکه فقط می توانند در ثبت نام انجام شده(در زمان ثبت نام) تغییراتی را اعمال نمایند.

توجه: بعد از زمان حذف و اضافه کلیه دانشجویان موظفند، تطابق واحدهای ثبت شده در کارنامه سمای خود را با محتواهای بارگذاری شده در کاربری خود چک کرده و در صورت مشاهده هر نوع مغایرت با توجه به اطلاعیه های بارگذاری شده ، آن را اطلاع دهند.لازم به ذکر است که دروس مندرج در کارنامه مورد قبول مؤسسه بوده و در صورت مغایرت محتوا با کارنامه و عدم اطلاع رسانی توسط دانشجو، در پایان ترم دانشجو موظف است در امتحانات کلیه دروسی که در کارنامه وجود دارد شرکت کند و بروز هر نوع مشکل بر عهده دانشجو می‌باشد و هیچگونه همکاری از جانب مؤسسه صورت نمی‌گیرد.